SELAMAT DATANG! RAJIN-RAJIN LAH FOLLOW YEE.. :) ­ ­

Saturday, October 29, 2011

Banyak benda nak cerita...

Nak cerita tentang Nasyid dan Nazam yang aku sertai kat sekolah..Lega rasanya sebab kedua pertandingan tu dah selesai..rasa2nya kami dari 6B1 dah buat yang terbaik..InsyaAllah..kemenangan ditangan kami..confident semcm je aku nie..Yelahkan..aku dan kawan-kawan dah korbankan cuti Deepavali untuk adakan latihan..

Sekarang cerita aku dengan COMBI aku lak...mungkin ramai tak kenal die...die bukan jenis budak lelaki yang famous kat sekolah..tp aku terima die seadanya..aku mengenali die semasa perkhemahan pengawas... pada aku die seorang yang baik..walaupun die nie pemalu..sangat2.. Erm lagi satu.. bekas BF aku si Zul..... ntah ape angin die nie..sekarang nie rajin tegur aku dan chat dengan aku kat FB ... tapi kita orang cerita tentang isu semasa je..x de feeling2..ye lah kami pun bukannya ada ape-ape pun lagi.. Lagi seorang mamat nie nama die Amzar...aku sekarang nie panas je dengan die nie..die selalu pancing aku..cerita mengarut entah ape-ape..rasa macam nak cepuk je mamat seekor nie..memang aku selalu gadoh la dengan die nie..menyakitkan hati je perangai die.

Mungkin lagi 2 minggu keputusan UPSR keluar..aku rasa cuak juga nie...boleh ke dapat 5A...tapi aku kena terima ape juga keputusan UPSR nanti..yang penting aku dah cuba yang terbaik.. sekarang berserah je kepada takdir..

ok..aku rasa dah tak modal nak tulis kat blog aku..so stop kat sini dulu..tata.

No comments:

Post a Comment