SELAMAT DATANG! RAJIN-RAJIN LAH FOLLOW YEE.. :) ­ ­

Friday, June 10, 2011

Cerita KARAK ada message yang nak disampaikan=



Punyalah susah nak buat pilihan nak tengok cerita mana...siap baca yasin lagi...hahaha..akhirnya keputusan diambil...kami pilih cerita KARAK.....aku memang nak tengok cerita karak..sebab aku nie suka tengok cerita2 seram cam nie......tapi..pada member yang rasa2 takut2 tu...mungkin rasa terseksa le kot...tengok wayang sambil tutup muka ........


-->sound system dalam cerita nie memang terbaik la..sebab kalau scene terkejut tu memang buat orang terkejut la kan...

--> Shahir dalam cerita nie memang aku suka..dia jadi boyfriend kepada sheera..memang romantik okey..jatuh cinta dengan Shahir...

-->hantu dia memang nampak real la kan...

-->yang scene Kilafairy berkemban tu memang seksi habis..nampak segala lurah yang ada.. -___-

-->yang tang ulat tu memang menjadi..terbaik!

-->ending dia memang aku tak terfikir pun..sedih!

secara keseluruhannya, cerita nie kira okey okey laaa...nak kata seram pun tak..nak kata tak seram pun tak..sejujurnya ada satu scene yang buat aku menjerit dekat dalam panggung wayang tu..takyah la aku bagitahu scene yang mana..aku menjerit pun sebab terkejut okey..bukan sebab seram..lalala~ *cover

cerita nie memang ada message yang nak disampaikan..korang tengok sendiri okey..dan korang akan tahu message apa yang cuba disampaikan dalam cerita KARAK nie..tang message yang nak disampaikan tu memang aku suka..


No comments:

Post a Comment